Listen here / Kuuntele tästä
"Laura Hynnisen Ratsut kopsuttavat avausraidalla välittömästi edellisen, menestyksekkään Otilia-levyn jatkoksi. Harpunsoiton, omaäänisen laulun, rajattujen tekstien ja harkittujen tehosteiden yhdistelmä tavoittaa jälleen maagisen arjen, elämän pienistä paloista koostuvan suuren todellisuuden. - - - Hynnisen taide on sukua tajunnanvirtaiselle modernismille, mutta sen tavoitteena ei ole niinkään kontrollin puutteesta haltioituva vapauden tunne kuin yksityiskohtiin pureutuva tarkkuus."
- Antti Häyrynen, Rondo 3.4.2024 -
Listen here / Kuuntele tästä
Yleisradion Vuoden Levy -palkinto 2021
Emma-ehdokkuus 2022
"Laura Hynnisen levyllä niin harpun kuin kaiken muunkin äänellisen ilmaisun paletti tuntuu rajattomalta."
- Kikka Holmberg, Kulttuuritoimitus.fi 3.1.2022 -
"Otilia-levyn voima ei synny vain rohkeasta, monitaiteisesta yhteydestä alitajuntaan. Hynninen myös hallitsee kaikki välineensä ja osaa karsia, koota ja muotoilla luovuutensa."
- Kare Eskola, Uudet levyt 11.11.2021 -
"Laura Hynninen tekee omalakista musiikkia, joka ei mahdu muotteihin. Taidemusiikista, kansanmusiikista ja laulelmista ammentava sävelkieli on syvästi persoonallista ja liikuttavaa. - - - Herkän kokonaisuuden ääressä ei voi kuin antautua aseitta."
- Risto Nordell, Suomen Kuvalehti 28.12.2021 -
"Lapsuuden uni- ja haavemaailma yhdistyy manaukseen ja tunnetasojen moneuteen. Levyn nimikkokappale Otilia on loitsu ja saavuttaa Yö-sarjan päätösosan Sisäinen metsä tavoin soittimen erilaisten käyttötapojen ja eloelektroniikan yhdistelmillä ainutlaatuista suggestiivisuutta."
- Veijo Murtomäki, Helsingin Sanomat 5.1.2022 -